Колекціонери часто надають значної цінності не лише монетам, а й деяким банкнотам, ціна деяких із яких може досягати десятків тисяч гривень.

Особливим попитом користуються банкноти із серійними номерами, що складаються з однакових цифр. Детальну інформацію оприлюднили у Instagram-публікації Violity.

Банкноти, які приваблюють колекціонерів, оздоблені естетично привабливими серійними номерами. Це може здатися незвичайним, але факт залишається фактом: колекціонери готові платити значні суми, які іноді досягають десятків тисяч, за банкноти з відмінними серійними номерами.

Експерти рекомендують перевіряти серійні номери на банкнотах, що є у вас, так як там можуть виявитися цінні купюри, які можна вигідно перепродати.

Якщо ви думаєте про продаж унікальних банкнот, Україна надає такі можливості, як аукціони на таких платформах, як Violity, Crafta та форум ITC Coins. Перед тим, як виставити свою банкноту на аукціон, рекомендується звернутися за порадою до експерта, щоб точно визначити її справжню вартість. В іншому випадку банкнота може бути продана дешевше за її реальну вартість.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Нагадаємо, оздоровте себе: секрет користі медової води та як її приготувати

Раніше «Акценти» повідомляли, висунули купу нових вимог: це позначиться на кожному українці

Як повідомляли «Акценти», реєстрація на нову грошову допомогу: доступна відразу у 4 містах