Громадяни, які змушені залишити райони активних бойових дій, тепер мають можливість оформити нову фінансову допомогу. Ця ініціатива доступна для українців, які мешкають у територіальній громаді Чернівецької області, та реалізується міжнародною гуманітарною організацією «Action Against Hunger»(ACF).

ACF заявив про готовність розглядати запити вимушених переселенців, які переїхали до Чернівців у листопаді цього року. Зацікавленим особам необхідно заповнити онлайн-форму, вказавши конкретні особисті дані:

Прізвище та ім'я.

Дата народження

Номер мобільного телефону.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Назва населеного пункту/міста тимчасової реєстрації.

Дата переїзду, зазначена у акті внутрішнього переміщення.

Регіон та населений пункт, з якого було здійснено переїзд.

Важливо зазначити, що подання заявки не гарантує автоматичної участі у програмі фінансової підтримки. Цей початковий етап має вирішальне значення для організаторів в оцінці претендентів на відповідність встановленим критеріям уразливості. З відповідним кандидатом зв'яжуться індивідуально та нададуть інструкції з наступних кроків.

Окрім онлайн-форми, заявники повинні надати оригінали наступних документів:

Паспорт.

Ідентифікаційний номер.

Свідоцтво про народження дитини (дітей).

Посвідчення вимушеного переселенця.

Хоча точна сума фінансової підтримки ACF не уточнилася, в організації підкреслили, що цих коштів буде достатньо для покриття основних потреб.

Численні міжнародні організації та гуманітарні фонди продовжують надавати різні форми підтримки громадянам України, які постраждали від повномасштабного вторгнення Росії на територію країни.

Нагадаємо, реєстрація на нову грошову допомогу: доступна відразу у 4 містах

Раніше «Акценти» повідомляли, найкраща страва на Різдво та Новий рік: простий, але геніальний рецепт м'ясного рулету з грибами та сиром

Як повідомляли «Акценти», відсутність зв'язку: куди звертатися в екстрених ситуаціях і де знімати готівку при збоях банкоматів