Споживачі газу, які не представили показання лічильників у встановлений термін, можуть зіткнутися з «несподіваними» нарахуваннями в сумах платежів, йдеться у попередженні «ГазМережі».

У компанії наголосили на важливості передачі показань лічильників та наголосили на простоті та зручності використання методу особистого кабінету для передачі даних, який можна здійснити всього за кілька хвилин.

"ГазМережі" порадила споживачам заздалегідь надавати дані про споживання, щоб уникнути можливих проблем. У разі відсутності наданої інформації компанія визначить обсяг споживання відповідно до чинного законодавства.

Газ. Фото: скриншот YouTube.

Тому дуже важливо, щоб споживачі постійно складали показання лічильників, навіть у ті періоди, коли вони з певних причин не використовували природного газу.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Показати ще

"У разі неотримання інформації обсяг споживання буде визначений відповідно до чинного законодавства. Отже надсилайте постійні дані навіть тоді, коли "блакитним паливом" з певних причин не користувалися, - додали в компанії.

Скрін публікації

Такий попереджувальний підхід забезпечує точне виставлення рахунків та допомагає запобігти непередбаченим списанням сум платежів, що відповідає зусиллям компанії щодо оптимізації процесу виставлення рахунків та підвищення зручності клієнтів.

Нагадаємо, кожному пенсіонеру на замітку: це врятує ваші суглоби. Все дуже просто

Раніше «Акценти» повідомляли, просто та геніально: ця хитрість зігріє вашу квартиру і допоможе добре заощадити на газу

Як повідомляли «Акценти», Наташа Корольова зовсім збожеволіла: зомбована путіністка пробила днище