Київстар пропонує абонентам різні тарифи із безлімітним інтернетом. Однак клієнти компанії скаржаться на те, що швидкість мобільного інтернету інколи незадовільна. Від чого залежить якість послуг оператора, спробуємо розібратися.

На Facebook-сторінці Київстар з'явився негативний відгук одного з абонентів. Він опублікував SMS-повідомлення від мобільного оператора, в якому зазначалося, що після використання 40 ГБ трафіку швидкість з'єднання в пакеті послуг з безлімітним інтернетом буде знижена.

Абоненту відповіли у компанії, що зниження швидкості інтернету після перевищення ліміту 40 ГБ є умовою його тарифного плану.

"Київстар не обмежує використання інтернету в кількості мегабайтів, він безлімітний. Але в тарифах є різний обсяг трафіку на максимальній швидкості. Ця умова діє для того, щоб не допустити навантаження мережі безліч користувачів з безлімітним інтернетом", - пояснив представник оператора.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

У мережі випливло відео "сходки" з народним депутатом Едуардом Прощуком: лазня, горілка, бандитський стиль

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Також у Київстар зазначили, що розуміють, що деякі клієнти для роботи чи освіти мають лише мобільний інтернет, тому пропонують їм підключити тарифи з більшим лімітом швидкості, щоб не відчувати незручностей і обмежень.

З повним переліком тарифів можна ознайомитись на сайті Київстар. Наприклад, у тариф Київстар Максимальний Безлім входить безлімітний інтернет без обмежень за обсягом трафіку та за швидкістю. Він працює і в зонах 3G покриття, і в зонах покриття 4G LTE. Абонентська плата – 300 грн за 28 днів.