Вже усі пенсіонери відчули на собі березневу індексацію. Проте, це далеко не останнє підвищення соціальних виплат для пенсіонерів України. Справа в тому, що деякі категорії пенсіонерів вже за кілька місяців зможуть отримати оновлені виплати одразу за два місяці.

Відповідну новину повідомили на порталі «tehnofan»

Насамперед потрібно повідомити про те, що у квітні нібито вже відбувся перерахунок пенсійних виплат для пенсіонерів. Однак обіцяні українською владою доплати пенсіонери зможуть отримати лише у червні 2023 року.

Украинские пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео

Справа в тому, що директор Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Пенсійного фонду України Олена Охріменко ухвалила рішення розкрити якісь «нюанси» у квітневому перерахунку.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

У мережі випливло відео "сходки" з народним депутатом Едуардом Прощуком: лазня, горілка, бандитський стиль

Показати ще

За її словами, пенсіонери України, які працюють, зможуть отримати доплату після перерахунку відразу за два місяці: квітень і травня. Так, це нібито має статися у червні.

Выплата пенсий. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, уточнюється, що до ПФУ дані за перший квартал 2023 року надійдуть після 15 травня. Це говорить про те, що після цієї дати перераховуватимуться пенсійні виплати.

Читайте також:

Українця вимагають заплатити за газ 18 тисяч гривень: кому загрожує подібна ситуація і як уберегти себе

Є умови: названі категорії українців, які можуть виходити на пенсію раніше