Українцям навели вельми несподівану статистику, в якій йдеться про середні пенсійні виплати. Справа в тому, що досить багато пенсіонерів України отримують солідні виплати, про це говорить офіційна статистика ПФУ.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Як відомо, станом на 1 січня 2023 року пенсійні виплати у розмірі від 10 тисяч гривень отримували понад 1 мільйон українців. Це приблизно 10% загальної кількості українців пенсійного віку.

Крім цього, Пенсійний фонд України заявив, що більше половини пенсіонерів в Україні одержують соціальні виплати у розмірі від 5 тисяч гривень.

Пенсионеры. Фото: скриншот Youtube.

Популярні статті зараз

Держекоінспекція повідомила про найбільших порушників природоохоронного законодавства: сума позовів понад 1 млн

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Також у ПФУ повідомили, як розподіляють пенсії в Україні: до 2 тисяч гривень одержують приблизно 68 тисяч осіб, середня виплата – 1226 грн, до 3 тисяч гривень одержують приблизно 30% пенсіонерів, до 4000 платять 21% українських пенсіонерів, від 4 до 5 тисяч одержують 15%.

Пенсии: Скриншот YouTube

Щодо тих, хто отримує від 5 до 10 тисяч гривень, то їхня кількість дорівнює 2 475 515 осіб, що приблизно 23% від усіх пенсіонерів. Понад 10 тисяч гривень соціальної допомоги виплачують понад 1 мільйон пенсіонерів, що становить 10% від загальної кількості людей пенсійного віку в Україні.

Читайте також:

Українців уже чекають "космічні" тарифи на електроенергію: з травня вчетверо дорожчі?