На превеликий жаль, ціни практично на всі продукти на українському ринку продовжують досягати рекордних показників. Зараз йтиметься про один з найпопулярніших продуктів, без якого не можна приготувати безліч страв - цибулі. Так, ціни на цей овоч почали знову зростати, що не може порадувати українців.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «agronews»

Як кажуть аналітики, ціни на цибулю зросли практично втричі порівняно з 2022 роком. Справа в тому, що буквально нещодавно ціни на цибулю почали падати, проте це тривало недовго і вона знову почала дорожчати.

Цибуля ріпчаста: статистика цін

Після моніторингу цін можна побачити, що у квітні місяці цей овоч торгується в середньому по 56.60 гривень за кілограм. Якщо брати цінові показники за квітень минулого року, вони становили 19,13 грн/кг.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

На сьогоднішній день біла цибуля торгується за неймовірними цінами – 88,90 гривень за кіло. Синя цибуля стоїть на позначках 57,33 грн/кг у середньому.

Крім цього, вже можна побачити на прилавках і молоду цибулю, яка також виросла в ціні, у квітні за неї просять приблизно 55 гривень за кілограм.

Ціни на цибулю в Україні

Така сама ситуація склалася і з томатами, які теж сильно ростуть у ціні буквально з кожним днем. Проте експерти вважають, що згодом помідори стануть доступнішими.