Є інформація, що державний ПриватБанк запустив нову акцію 24 квітня. Так, тепер у фінансовій установі належатиме компенсація своїм клієнтам. Однак цей кешбек розрахований лише на тих людей, які користуються громадським транспортом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «progroshi»

На офіційному сайті ПриватБанку заявили, що кошти українців повертатимуться на «Універсальну» картку.

Для того, щоб брати участь у новій акції, необхідно пройти реєстрацію до 24 липня. Так це говорить про те, що саме цього дня дія пропозиції завершиться. Ця акція доступна тим українцям, які мешкають у тих населених пунктах, де платити за проїзд можна завдяки QR-коду у додатку Приват24.

Общественный транспорт. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

У мережі випливло відео "сходки" з народним депутатом Едуардом Прощуком: лазня, горілка, бандитський стиль

Показати ще

Клієнти Приватбанку можуть легко зробити цю процедуру. Потрібно лише відкрити Приват24, просканувати код у громадському транспорті та зробити оплату. Після цього потрібно обов'язково натиснути «закомпостувати», оскільки це є вашим квитком, який залишиться на вашому пристрої.

У цьому проекті можуть брати участь усі повнолітні клієнти державного банку, які мають «Універсальну» картку. Справа в тому, що саме на цю картку виплачуватимуть компенсацію у розмірі 50% вартості квитка громадського транспорту. Проте максимальний розмір відшкодування не може перевищувати 250 гривень на місяць на особу.

Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube
Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube

Важливо наголосити, що компенсація не встановлена ​​в тому випадку, якщо одноразова оплата перевищує 100 гривень. Щодо самого кешбеку, то він виплачується раз на два тижні з моменту початку акції.