Як відомо, на території України з 1 травня до 30 вересня виплачуватимуть субсидії за так званий неопалюваний сезон. Більшість субсидіантів нібито має отримувати допомогу автоматично, але є й такі випадки, коли українців можуть позбавити виплат на відплату комуналки.

Цю інформацію надали на порталі «telegraf»

У ПФУ вирішили нагадати про те, що є причини, коли допомогу можуть не призначити. Насамперед потрібно повідомити про борги за аліментами. Так, якщо є така заборгованість понад 3 місяці, то про субсидію можна забути.

Ще наполегливо рекомендується не накопичувати борги за комуналку. Справа в тому, що за боргу за комунальні послуги субсидії також можуть не давати. Наприклад, за боргу понад 3 місяці на суму понад 680 гривень.

Субсидии в Украине

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Крім цього, на сайті Пенсійного фонду українцям порадили відзвітувати за борги та тарифи. Якщо людина отримує соціальну допомогу, це зробити вкрай необхідно, оскільки це безпосередньо вплине призначення субсидій.

Також краще в найкоротший термін закрити борги за комуналку.

Крім цього, субсидій можуть позбавити під час подання неправдивої інформації в декларації. Якщо субсидія оформлена за неправдивою інформацією, то гроші потрібно буде повернути. Також кошти нібито потрібно повертати за смерті одержувача.