У мережі з'явилася цікава публікація, яка говорить про те, скільки потрібно простому українцю для нормального життя. Так, було проведено опитування, яке може розповісти про потреби людей нашої країни.

Дану публікацію розмістили на сайті «obozrevatel»

Після опитування стало відомо, що більшість українців вважає, що для щастя необхідно 50 тисяч гривень на одну людину. Однак, на думку наших громадян, для виживання потрібно 10,4 тисячі гривень на одного члена сім'ї.

Найцікавіше те, що аналітики з ринку праці стверджують, що середня зарплата в Україні становить від 15 до 18 тисяч гривень.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Одіозного корупціонера Олександра Костюка хочуть призначити головним митником Закарпаття: ціна питання – 150 тисяч доларів

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Олаф Шольц наступний? Після скандального арешту Дональда Трампа у ЄС взялися за канцлера Німеччини

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Показати ще

Важливо наголосити, що статистика під час військового стану в нашій країні не враховується.

Це цікаве опитування було проведено Active Group у квітні 2023 року. Це говорить про те, що в українців запитали: скільки їм потрібно коштів для задоволення своїх потреб.

Щодо результатів, то вони виглядають так: мешканцям України потрібно 10.4 тисячі гривень для виживання, 20 тисяч гривень, щоб почуватися впевнено та 50 тисяч гривень, щоб ні в чому собі не відмовляти.

Результати опитування: скрін із мережі

Крім цього, понад 70% опитаних українців сказали, що їхнє фінансове становище погіршилося. Також більше половини людей відповіли, що рівень їхнього життя значно погіршився. Проте 12.5% ​​українців заявили, що їхнє фінансове становище покращилося.