Український державний банк Приватбанк скасував комісії на переказ коштів із Польщі. Однак на цьоиу фінансова установа не зупинилася, і запустила спеціальну акцію для військових пенсіонерів, які можуть отримати солідну доплату до пенсії. Про це заявили на офіційному сайті Приватбанку.

Важливо повідомити, що у цій акції від Приватбанку можуть брати участь українські військовослужбовці або колишні військові, а також ті, хто отримує пенсії згідно із законом «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» або «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених із військової служби та деяких інших осіб».

Уточнюється, що для того, щоб взяти участь у цій акції, необхідно мати картку Приватбанку. Якщо у вас немає картки, то її можна оформити у відповідному відділенні державного банку та через додаток Приват24.

ПриватБанк, фото: скриншот You Tube
ПриватБанк, фото: скриншот You Tube

Після того, як людина з перерахованих вище категорій оформила картку, потрібно подати заяву на перерахування пенсії на картку Приватбанку. У такому разі звертатися до ПФУ не потрібно, оскільки фінустанова установа бере цю процедуру на себе.

Популярні статті зараз

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Ця акція має назву «Даримо 20 тисяч гривень до пенсії». Вона розпочалася 15 січня і закінчиться 15 травня цього року.

Варто зазначити, що на даний момент вже є кілька щасливчиків, які отримали по 20 тисяч гривень (541 доллар США) до пенсії.

Крім цього, на порталі «napensii» детально розповіли про першого переможця цього проекту.