Громадянам України повідомили, що тепер з'явився новий вид фінансової допомоги. Так, тепер на особу виділяється по 6600 гривень від міжнародного фонду. Дані кошти надходять від Естонії, і вони призначені на виплати термінового лікування.

Цю новину розмістили на порталі «tehnofan»

Важливо повідомити, що гроші від Естонської ради у справах біженців на термінове лікування можуть отримати українці, які мешкають у таких областях: Одеська, Запорізька, Харківська, Донецька, Луганська, Сумська, Чернігівська, Херсонська та Миколаївська.

Щодо розміру виплати, то вона дорівнює 6600 гривень, які виплачуватимуть упродовж 3 місяців. Важливо повідомити, що грошова допомога розглядатиметься індивідуально на вразливість.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

Щоб зареєструватися на отримання цієї виплати, потрібно зателефонувати за номером: 067-105-28-03 . Однак є можливість зробити терміновий запит.

"Якщо ви маєте екстрений випадок, коли багатоцільова матеріальна допомога потрібна терміново і від цього залежить життя людини, ви можете подати терміновий запит на допомогу", - йдеться у повідомленні організації.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

На гроші можуть розраховувати ті сім'ї, які мають людину з онкологією і потребують термінової операції. Також якщо людина має поранення через бойові дії і їй потрібне термінове лікування, то кошти можуть бути виділені.

Важливо зауважити, що під час подання заяви слід пред'явити медичну довідку, яка може підтвердити хворобу.