Як відомо, 2023 року було зроблено кілька індексацій пенсійних виплат. Це говорить про те, що більшість українців пенсійного віку вже отримують доплати до пенсійних виплат. Однак пенсіонерам України вирішили розповісти про ще одну надбавку.

Цю інформацію розмістили на сайті новин «24tv»

Насамперед хотілося б відзначити додаткові виплати до пенсій у 2023 році. Так, у зв'язку з тим, що українська влада за останні роки кілька разів підвищувала виплати, пенсіонери почали більше отримувати. Особливо якщо йдеться про мінімальні пенсії.

2023 року пенсіонери України отримають доплати за вік. Ті українці, яким понад 80 років отримуватимуть доплату до 570 гривень. Ті, кому від 75 до 80 років – до 456 гривень, а пенсіонери віком від 70 до 75 років – до 300 гривень щомісяця.

Пенсии в Украине

Популярні статті зараз

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Лилия Ребрик оголила свое тело, приспустив халатик: "На ночь обязательно.."

Показати ще

«Завдяки цим заходам орієнтовно 4 мільйони пенсіонерів отримують пенсію у розмірі від 3 до 4 тисяч гривень», - заявили у Верховній Раді з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Окрім цього, перший заступник голови Комітету ВР з питань соцполітики та захисту прав ветеранів сказав, що солідарна система державного пенсійного страхування в нашій країні є збитковою.

Ще зазначалося, що українці отримують пенсійні виплати, які безпосередньо залежать від статусу. Наприклад, якщо взяти прокурорів, суддів, держслужбовців тощо, то мінімальна та максимальна пенсія в Україні може відрізнятись у 10 разів.