«Київстар» 16 травня запустив оновлену «патріотичну» лінійку тарифів підписки LOVE UA, яка стане основною пропозицією (у сегменті prepaid) оператора щонайменше на залишок 2023 року.

Тепер доведеться платити до 330 грн за 4 тижні

Якщо коротко, оновлені тарифи відрізняються розширеним наповненням та, звичайно, підвищеною абонплатою. Тепер залежно від тарифу абонплата складає від 190 до 330 грн. за 4 тижні замість 150-275 грн. у минулорічній лінійці.

"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.

Основні умови

Оновлена ​​лінійка LOVE UA представлена ​​трьома основними тарифами: LOVE UA Світло, LOVE UA Пісня, LOVE UA Сила зі збільшеним обсягом пакетних послуг – більше хвилин для дзвінків на інші мережі та/або додаткові гігабайти інтернету, у тому числі й у роумінгу.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Показати ще

Для більшої зручності ми звели інформацію про ключові умови цих тарифів на зображенні:

Окремо пропонується тариф ВСІ РАЗОМ Сила, в який входить все, що є в LOVE UA Сила, та додатково ще послуга домашнього інтернету за ту саму абонплату.

А ще «Київстар» зазначає, що прислухається до побажань своїх абонентів і впроваджує нові функції, як можливість зробити тариф бюджетнішим з опцією «Суперсила Економія» (можна здешевити LOVE UA Пісня до 140 грн/4 тижні в обмін на скромніший пакет) або зберегти невитрачені гігабайти трафіку на наступний період (у тарифі ВСІ РАЗОМ Сила).

Киевстар Фото: скриншот YouTube

Підключити чи перейти на нові тарифи вже можуть усі бажаючі самостійно у фірмовому додатку «Мій Київстар», на сайті компанії, за номером 477*1 або у будь-якому магазині оператора.

Наприкінці квітня "Київстар" провів чергову хвилю підвищення цін у тарифах, де ціна не змінювалася від 1,5 до 3 років.