У зв'язку з тим, що Росія розв'язала на території України повномасштабну війну, багато українців зіткнулися із серйозними проблемами. Є багато людей, які були змушені евакуюватися через бойові дії в їхніх рідних містах. Саме таким українцям і належить грошова допомога від держави.

Дану інформацію розмістили на сайті новин «tehnofan»

Українська держава виплачує грошову допомогу до 3 тисяч гривень тим людям, які вирішать евакуюватись із деокупованих територій.

У Міністерстві реінтеграції заявили, що виплати належать усім українцям, які хочуть евакуюватися після тимчасової окупації. На виплати можуть розраховувати ті українці, які евакуювалися автобусом чи потягом.

Деньги Фото: YouTube

Популярні статті зараз

ОПЗЖ пішло в контрнаступ: кияни будуть платити доньці Бойка за користування картками

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Показати ще

Щодо суми фінансової допомоги, то українська влада виділяє 2000 гривень на дорослу людину та 3000 гривень на дітей віком до 18 років та для людей з інвалідністю.

Важливо зазначити, що з більш докладної інформації можна звернутися на гарячу лінію з кризових питань 15-48. Також є номер спеціального Уповноваженого з питань ВПО – 066 813 62 39.

Навіть у такі важкі для України часи нужденним українцям виплачують кошти. Так, це не великі гроші, проте вони можуть досить допомогти в такий непростий для українців час.

Читайте також:

Старих цін уже не буде: скільки коштуватиме борщовий набір цього літа

Частина українських пенсіонерів стане багатшою: хто отримає неабиякі надбавки