Повідомляється, що з'явилося чимало чуток про те, що на волонтерів хочуть скласти шалений податок у 19,5%. Через це глава Мінфіну Сергій Марченко вирішив звернутися до мешканців України.

Цю інформацію розмістили на порталі "censor", посилаючись на заяву чиновника.

"Широкий резонанс отримала новину про ситуацію з волонтерами. Хочу запевнити, що жодних податків з товарів, що передаються ЗСУ, платити не потрібно. Це чинна норма Податкового кодексу. Тут не може бути жодних інших тлумачень. Наголошую, ті волонтери, хто офіційно ведуть свою діяльність для допомоги армії – не сплачує НІЯКИХ податків!», - заявив Сергій Марченко.

Крім цього, він заявив, що провів важливу зустріч з українським чиновником і з популярним журналістом, щоб обговорити проблему, що склалася.

Налоги для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Показати ще

Сергій Марченко заявив, що буде засідання, на якому він просить колег вирішити питання із дронами. Також буде обрано певну людину, яка займатиметься проблемними питаннями, пов'язаними з волонтерами України.

Також він наголосив на тому, що він поважає українських волонтерів і те, що вони роблять. Чиновник пообіцяв зробити все можливе, щоб українські волонтери, військові та держава наближали перемогу над ворогом разом.