Чимало українців, напевно, знають, що виплатами пенсій у нас у країні займається Пенсійний фонд. Саме так ПФУ неодноразово заявляв на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах. Та ось, нещодавно у Пенсійному фонді зазначили, що вже було виділено кошти на виплати пенсій в Україні.

Якщо брати до уваги офіційну заяву ПФУ, то стало відомо, що ще у травні було виділено 32,8 мільярда гривень на пенсійні виплати. Зазначається, що 7,4 мільярда гривень профінансовано на виплати через АТ «Укрпошта», а через уповноважені банки – 25,4 мільярда гривень. До того ж було виділено кошти і на пільги та житлові субсидії – 2,9 млрд грн. Ще понад 1.5 мільярдів пішло на страхові виплати та 665,3 мільйонів гривень – на оплату лікарняних.

Пенсионеры. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, у травні 2023 року надали майже півмільйона послуг людям, які зверталися до ПФУ.

Також варто звернути увагу на те, що кошти продовжують виділятися, а це означає те, що соціальні виплати надійдуть усім у зазначені терміни.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Виплати: скрін із мережі

Так, навіть не дивлячись на таке тяжке економічне становище в країні, влада не забуває про своїх пенсіонерів і українців, які її потребують допомоги.