Українці можуть легалізувати будь-які гроші, достатньо придбати військові облігації. Справа в тому, що при відкритті депозиту потрібно надати документ про походження коштів та довести, що вони були зароблені законно. У той же час, при купівлі облігацій таких перевірок поки немає.

Про це повідомив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев.

Процедура фінансового моніторингу при купівлі військових облігацій м'якша і, як стверджує народний депутат, цілком непомітна.

Даниил Гетманцев. Фото: скриншот YouTube-видео

Гетьманцев зазначив, що придбати військові облігації українці можуть за будь-які свої гроші. Це питання часто цікавить українців, адже військові облігації — це не просто спосіб допомогти країні, а й отримати непогані відсотки.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як Володимир Носов та "регіонали" Шенцеви відмивають гроші та допомагають спецслужбам Росії

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Лилия Ребрик оценила: звезда сериала "Кухня" Катя Кузнецова в тоненьком боди показала утро в постели

Показати ще

Зазначимо, що всі українські банки мають перевіряти усі операції своїх клієнтів. Моніторинг також проводиться національним банком України. Тому для того, щоб придбати нерухомість, автомобіль, поповнити картку на велику суму або вивести готівку за кордон, знадобиться мати документ, який підтвердить походження коштів.

Нагадаємо, що легалізувати гроші, зароблені, зокрема без сплати податків, можна було за допомогою подання нульової декларації. Якщо ви цього не зробили раніше, то зараз інвестувати такі заощадження можна у військові облігації. Простими словами – це кредит, який надається державі та використовується для обороноздатності країни. Після чого кошти повертають українцям із відсотками.

У той же час через нестабільну ситуацію такий спосіб інвестування не варто розглядати як заробіток, а лише як допомогу країні. При цьому ви отримаєте свої кошти та відсотки. Навряд чи це врятує гривню від інфляції, але воно того варте, таким чином, швидше почнеться відновлення економіки та покращення рівня життя українців.