У Пенсійному фонді України заявили, що тепер для виплат пенсій в Україні щомісяця виділятиметься більше коштів. Після певних процедур ПФУ починає виділяти на 89 мільйонів гривень більше на соціальні виплати для українців, які досягли пенсійного віку. Так, це говорить про те, що пенсії будуть вищими.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі новин «social», посилаючись на заяву Пенсійного фонду України.

Важливо повідомити, що наразі фінансування пенсійних виплат в Україні буде більшим. Наприклад, якщо у травні виділялося на пенсії 57 мільярдів гривень, то з червня виділятиметься на 89 мільйонів гривень більше – 57,089 млрд грн.

Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео

Уточнюється, що це рішення було ухвалено після того, як в Україні вкотре зробили перерахунки пенсійних виплат. Однак цього разу перерахунки торкнулися не всіх, а працюючих пенсіонерів. Як відомо, на сьогодні таких пенсіонерів в Україні 655 тисяч людей.

Популярні статті зараз

Грубе порушення коштувало рибалкам десятки тисяч гривень: Держекоінспекція показала результат рейду

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Гола Леся Нікітюк засвітила стоячий сосок під час відвертого показу: Даша Астаф'єва відпочиває?

Показати ще

Також повідомляється, що підвищені пенсійні виплати за квітень та травень отримають понад 400 тисяч українців пенсійного віку.

Результат перерахунку пенсій

Незважаючи навіть на таку тяжку ситуацію в нашій країні, зі зрозумілих причин, українська влада продовжує виплачувати пенсійні виплати громадянам України.