Надійшла інформація про те, що ВР ухвалила новий закон, який стосується певної категорії українців. Справа в тому, що деякі громадяни отримуватимуть пенсії на 4200 гривень більше, якщо вони підпадають під певну категорію.

Ці відомості розмістили на сайті новин «bagnet»

Зараз йтиметься про такий закон, як "Про внесення змін до законів України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" та "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917 - 1991 років" щодо борців за незалежність України у ХХ столітті та деяких інших осіб".

Пенсионер. Фото: скриншот YouTube-видео

Нардеп Володимир В'ятрович заявив, що завдяки новому закону частина українських пенсіонерів зможе отримувати додаткову пенсію розміром 4.2 тисячі гривень. Ще ці виплати також підлягають індексації.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Показати ще

Наразі йдеться про таку спеціальну пенсію, яка видається українцям за особливі заслуги перед Україною. Сюди відносяться люди, які відстоювали незалежність України, зазнали репресій тощо.

Пенсия, фото: скриншот You Tube
Пенсия, фото: скриншот You Tube

Крім цього, чиновник зазначив, що для того, щоб отримувати таку пенсію, людина зобов'язана мати статус учасника боротьби за незалежність України. Цей статут можна отримати через комісію у будь-якому обласному центрі. Також потрібно буде довести, що особа була репресована чи боролася за незалежність нашої країни.

Важливо, що цей закон набуде чинності наступного дня після його публікації.