На превеликий жаль, на території України вже другий рік триває повномасштабна війна. Українська влада прийняла рішення підвищити фінансові виплати ще для однієї категорії українців, які працюють на території бойових дій. Нардепи пропонують підвищити зарплати та грошову допомогу деяким прокурорам.

Ці відомості розмістили на порталі новин «novyny.live»

Повідомляється, що у ВР вже було зареєстровано законопроект №9380, у якому йдеться про зміни до закону «Про прокуратуру». Ці зміни стосуватимуться тих випадків, які зафіксовані після 24 лютого 2022 року, а не з того часу, як новий законопроект набуде чинності.

Прокурори: скрін із соцмережі

Влада каже, що прокурори так само як і рятувальники та військові працюють у «гарячих точках» із самого початку війни. Саме через це їм хочуть підвищити зарплати та грошову допомогу.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Грубе порушення коштувало рибалкам десятки тисяч гривень: Держекоінспекція показала результат рейду

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсіонери отримали несподівану заяву: "ПФУ, не ганьбися"

Показати ще

У цьому законі передбачені такі нововведення: надбавки у розмірі 50% від посадового окладу за вчинення слідчих та інших процесуальних дій у рамках кримінальних проваджень та одноразову грошову виплату у випадках: загибелі чи смерті, набуття статусу інвалідності, втрати працездатності без інвалідності, якщо це сталося на території чи районі бойових дій.