Вже весь світ знає, як окупанти підірвали Каховську греблю. Путінські війська діють як справжні терористи і не припиняють чинити військові злочини в нашій країні. На жаль, підрив Каховської ГЕС став справжньою катастрофою для українців, це зазнає жахливих наслідків. У зв'язку з тим, що багато жителів нашої країни постраждали від цього теракту, було ухвалено рішення виділити фінансову допомогу тим, хто зіткнувся із проблемами через жахливе підтоплення.

Про це повідомляється у соціальній мережі, посилаючись на заяву Кабінету Міністрів України.

Знищення Каховської греблі стало справжнім жахом для України. Багато людей втратили свої будинки і навіть не мають можливості евакуюватися звідти.

Окупанти підірвали Каховську ГЕС

У зв'язку з тим, що є багато постраждалих, яким потрібна допомога, Кабмін ухвалив рішення надати їм грошову допомогу.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Показати ще

«Українці, які постраждали через підтоплення, отримають по 11 600 грн. Рішення схвалив Кабмін. Виплати по 5 тисяч грн від держави організовуватимуть Херсонська та Миколаївська ОВА. Також постраждалі отримають додаткову фіндопомогу від Міжнародної організації з міграції ООН – 6 600 грн на особу», - підписано публікацію у соціальній мережі.

Так, ці гроші не зможуть компенсувати тих втрат, які зазнали жителі нашої країни. Однак влада прийняла таке рішення і вона допоможе, як може.