Враховуючи значне зростання тарифів на комунальні послуги в Україні та кількість людей, які потребують субсидій, влада прийняла рішення кардинально змінити механізм призначення грошової допомоги у вигляді субсидій.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «nbnews»

Є інформація про те, що в Україні працюватиме новий спрощений механізм для призначення допомоги на комуналку. Так, зараз йтиметься про оновлені субсидії.

Субсидии в Украине

Як повідомляється, є нова постанова Кабміну, в якій йдеться про прискорений механізм надання житлових субсидій. Це свідчить про те, що українці, які потребують допомоги, тепер не збиратимуть величезну кількість необхідних документів і не втрачатимуть свого часу на заповнення декларацій для отримання чи оформлення субсидій. Тепер українцям достатньо буде надіслати до відповідних структур органів соціального захисту населення таку інформацію: відомості про членів сім'ї, на яких мають призначити допомогу; місце проживання та реквізити рахунку фінансової установи, куди будуть перераховані кошти у вигляді субсидій.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Показати ще

Оформление субсидии. Фото: скриншот Youtube-видео

Влада вирішила внести такі зміни, оскільки останнім часом в Україні дуже важкий час. Справа в тому, що за останній рік все значно зросло в ціні: від комуналки до продуктів. Однак проблема в тому, що зарплати та пенсії залишаються практично на колишньому рівні.