З початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України українцям почали роздавати всіляку допомогу. Допомагають як грошима, так і продуктами та іншими необхідними речами. Повідомляється, що зараз ще один благодійний фонд роздає українцям продуктові набори та ліки безкоштовно.

Про це повідомляється на порталі «today»

Інформаційно-аналітичний центр ISHR почав надавати мешканцям нашої країни безкоштовні продовольчі набори. Також є можливість отримати ліки та гігієнічні засоби безоплатно.

Важливо повідомити, що благодійна організація надає допомогу тим людям, які постраждали від знищення Каховської дамби. На даний момент на допомогу може розраховувати лише ця категорія.

Також уточнюється, що для того щоб отримати безкоштовну їжу та ліки, необхідно заповнити заяву в електронному вигляді за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVbdryKapnWAQluVbddjufLTpK5NQX4pRFAvEjy24NMiH3ig/viewform?fbzx=4960091137033419689.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Пенсіонери отримали несподівану заяву: "ПФУ, не ганьбися"

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Продуктовий набір: скрін із мережі

У цій заяві потрібно вказати такі дані: e-mail, ПІБ, номер телефону, звідки ви евакуювалися, регіон, де зараз знаходиться особа, вид допомоги, яка потрібна (продукти, ліки тощо), паспорт (ID-картка) або довідки ВПО. Також необхідно вказати номери паспортів усіх членів сім'ї, з якими ви проживаєте. Якщо є діти, важливо вказати свідоцтво про народження. Крім цього, вказувати потрібно таку інформацію: кількість чоловіків та жінок у сім'ї, інвалідів та тих, хто має статут ВПО.

Після того, як заявка буде розглянута, заявнику надішле листа на електронну пошту. Дуже важливо заповнювати анкету правильно.