Українцям уже говорили про те, що з липня у платежах можна буде побачити нові ціни на електроенергію. Однак після того, як ціни зросли для населення України, тепер світло буде дорожчим і для бізнесу.

Цю інформацію розмістили у мережі, посилаючись на інформацію від НКРЕКУ.

Повідомляється, що на території України з 1 липня буде запроваджено нові тарифи на електроенергію для всього бізнесу. Це прямо говорить про те, що ціни на продукцію будуть ще більшими, оскільки виробники більше витрачатимуться на світло.

Тариф на свет может "взлететь". Фото: скриншот Youtube

«З 1 липня подорожчає світло для споживачів, – проект рішення НКРЕКУ. Нові ціни складуть: 2 714,00 грн/МВт-год. Для годин мінімального навантаження (з 00:00 до 07:00 та з 23:00 до 24:00). Раніше було 2 000 грн/МВт-год. 5 428,00 грн/МВт-ч. Для годин максимального навантаження (з 07:00 до 23:00). Раніше було 4000 грн/МВт-год. А знаєте, без світла було не так вже і погано», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Показати ще

Крім цього, є інформація про те, що в Україні з липня місяця повернеться старий податок та акциз на паливо. Це також говорить про те, що паливо в нашій країні буде дорожчим. Це понесе за собою зростання цін практично на все, тож українцям потрібно бути готовими до чергового сильного стрибка цін на всю продукцію.