Державний банк України повідомив українцям приємні новини. Справа в тому, що тепер в Ощадбанку є нова послуга, яка може спростити життя громадянам нашої країни.

Відповідну інформацію розмістили в офіційному акаунті Общадбанку у Facebook.

У фінансовій установі зробили дуже важливу заяву. Тепер клієнтам Ощадбанку не потрібно буде ходити до відділень для того, щоб відкривати спеціальні рахунки для отримання грошових переказів від юридичних осіб. Вже у спеціальному мобільному додатку банку є нова функція, що дозволяє не витрачати свій час на деякі процедури.

Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео

"Тепер у нашому додатку можна здійснити виплати переказів міжнародної платіжної системи My Transfer, які надійшли від юридичних осіб. Клієнти Ощад можуть самостійно перерахувати ці кошти на свої банківські картки у Мобільному Ощаді", - повідомили українцям.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Показати ще

Крім цього, у популярному українському банку повідомили, що ці зміни діють на перекази від благодійних організацій, ПФУ, Мінсоцполітики та на інші юридичні особи, з якими було укладено договори про виплати реєстрових переказів.