Усі чудово пам'ятають ті темні часи, коли Росія бездушно бомбила критичну інфраструктуру України. Ворог змусив українців провести зиму без світла, що зробило мешканців нашої країни ще загартованішими. Однак після бомбардувань з'явилася потреба у зростанні тарифів на світло, і люди тепер платитимуть більше. Але українці мають змогу добре заощадити на нових тарифах.

Багато людей звикли робити свої домашні справи в нічний час доби, оскільки світла вдень не було майже по всій країні.

Щоб зараз заощадити на нових тарифах на світло, українці можуть встановлювати спеціальні лічильники. Мешканці України можуть звернутися до постачальників та поставити собі спеціальний лічильник, який працюватиме за принципом «день-ніч». Це говорить про те, що в нічний час доби тарифи на світло будуть вдвічі дешевші.

Світло: скрін з відео

Важливо, що цей двозонний лічильник працює у двох режимах. Вночі він працює з період з 23:00 до 7:00, що й дасть змогу відплачувати електроенергію вдвічі дешевше. Якщо говорити про денний режим, то вартість буде вже дорожчою. Наприклад, влітку за таким приладом з 7:00 до 23:00 тариф буде 2,64 грн/кВт*год, а вночі з 23:00 до 7:00 за світло можна буде платити вдвічі дешевше - 1,32 грн/ кВт*год.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсіонери отримали несподівану заяву: "ПФУ, не ганьбися"

Показати ще

Двохзонний лічильник можна купити самостійно або у постачальника послуг, коли буде оформлено замовлення на його заміну. Однак наразі такі прилади продаються від 3 до 4 тисяч гривень.

Потрібно акцентувати увагу на тому, що без компанії, що постачає, ніяк не обійтися. Тому що саме вона має встановити лічильник у вашому будинку.