Як відомо, на території України є такі категорії пенсіонерів, які одержують космічні виплати. Розмір їхніх пенсій може сягати 100 тисяч гривень. Однак, таких людей дуже мало в нашій країні.

Про це повідомляється на порталі "Фокус", посилаючись на статистику.

На величезні виплати в Україні можуть розраховувати лише колишні судді та прокурори. У першому випадку пенсійні виплати сягають 100 тисяч гривень щомісяця.

Важливо повідомити, що найбільші «бонуси» одержують колишні судді. Справа в тому, що виплати їм надходять довічно, і вони зростають постійно. Так, наприклад, за понад 20 років трудового стажу їх пенсії підвищуються на 2% за рік роботи.

Деньги. Фото: скриншот youtube

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Гола Леся Нікітюк засвітила стоячий сосок під час відвертого показу: Даша Астаф'єва відпочиває?

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Крім цього, колишній суддя за 30 років трудового стажу може отримувати пенсійну виплату розміром 70% від його зарплати.

Є інформація, яка доводить, що в Україні колишні судді в середньому одержують по 96 190 тисяч гривень щомісяця. На даний момент такі довічні виплати отримує 3594 судді. Це говорить про те, що щомісяця на пенсії для суддів іде понад 354 мільйони гривень.

Також солідні пенсії одержують і колишні прокурори. Однак вони отримують пільги, які дають їм можливість отримувати пенсії розміром до 60% від їхньої зарплати.

Пенсия: Скриншот YouTube

Мінімальна пенсія в Україні на сьогоднішній день - 2 093 гривень, а максимальна - 20 930 гривень. Хоча якщо говорити про колишніх суддів, то це їх явно не стосується.