В українських супермаркетах можна побачити більш доступні овочі. Так, ціни на всі улюблені огірки та помідори значно впали, що не може не радувати в такий непростий час.

Дану інформацію розмістили на сайті "hvylya", посилаючись на нові розцінки.

Сьогодні можна побачити дуже великі знижки на огірки. Наприклад, в ЕКО Маркеті можна побачити просто шалені знижки. Наразі там продаються гладкі огірки за ціною 29 гривень за кілограм. Якщо говорити за звичайніші огірочки, то там за них просять 43,90-49,90 грн/кг.

Ціни на огірки

В Ашані також можна побачити оновлені ціни. Там огірки продаються за 52,30 гривні за кілограм. Також Новусі за цю продукцію пропонують від 56,99 грн/кг, а у Варусі – від 64,90 гривень за кіло.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Пенсіонери отримали несподівану заяву: "ПФУ, не ганьбися"

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Ціни на огірки

Помідори зараз продаються за знижкою у Новусі. Наразі там акція та знижка складає 20% - 59,99 грн./кг. В Ашені помідори продаються від 61,90 грн/кг, а у Варусі – від 64,00 грн/кг.

Ціни на помідори

Проте є такі помідори, за які просять цілий статок. Деякі сорти цього овочу продаються до 300 гривень за кілограм. Так, якщо говорити про помідори чері, то за них доведеться сплатити кругленьку суму. Також дорого коштують жовті томати, рожеві помідори, кумато та коктейльні.

Ціни на помідори