Як відомо, частина жителів нашої країни отримують спеціальну допомогу, щоб покрити витрати на оплату комунальних послуг. Однак з'явилися відомості, які вказують на те, що в Україні хочуть значно зменшити розмір субсидії, що виплачується.

Цю інформацію опублікували на порталі новин «znaj.ua», посилаючись ГУ Пенсійного фонду у Вінницькій області.

Вже всі українці знають, що опалювальний сезон залишився позаду. Це говорить про те, що люди, які отримують субсидії в Україні, отримуватимуть допомогу набагато менше. Але є інформація про те, що субсидіанти отримуватимуть урізані виплати не лише через цей фактор.

Субсидия. Фото: скриншот YouTube-видео

Розмір субсидій хочуть урізати через те, що цього року була березнева індексація пенсійних виплат. Це говорить про те, що українці почали одержувати більше коштів від держави. У зв'язку з цим пенсіонери, які отримують субсидію на оплату комуналки, можуть отримувати урізану допомогу. Так, пенсіонери-субсидіанти, швидше за все, матимуть допомогу набагато менше.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Грубе порушення коштувало рибалкам десятки тисяч гривень: Держекоінспекція показала результат рейду

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Шеф ГУ ПФУ на Вінниччині Олена Корчака каже, що українці отримують субсидію в індивідуальному порядку, а розмір допомоги безпосередньо залежить від витрат мешканців нашої країни.

Субсидии. Фото: скриншот YouTube-видео.

"З огляду на те, що пенсійна виплата зросла, відповідним чином розмір субсидії міг змінитися або взагалі дорівнювати нулю", - каже чиновниця.