У мережі розмістили інформацію про те, що українські пенсіонери мають приємні новини. Справа в тому, що вони отримають два підвищення пенсійних виплат уже цього літа.

Про це повідомляється на порталі новин «hvylya»

Повідомляється, що вже з 1 липня надходитимуть кошти у вигляді додаткової індексації. Так, пенсіонери отримуватимуть більше вже з початку наступного місяця.

Крім цього, у серпні надходитимуть щорічні виплати тим пенсіонерам, які раніше їх отримували 9 травня.

Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Захист конкуренції та гармонізація з ЄС. Які європейські антимонопольні практики використовує АМКУ

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

"Перше підвищення пенсіонери отримають вже 1 липня як додаткову індексацію, а з серпня місяця доплати отримають ті групи, які зазвичай отримували їх на 9 травня", - повідомляється на відеоролику, розміщеному на YouTube-каналі "Народна Думка".

Варто нагадати і про те, що з 1 липня буде проведено індексацію для частини українських пенсіонерів. Ця індексація має бути зроблена на 19.7%. Тобто вона зачепить тих людей, які не отримали перерахунків у березні 2023 року. Наразі йдеться про держслужбовців, народних депутатів та представників органів місцевого самоврядування.

Важливо зауважити, що, незважаючи на такий важкий час у нашій країні, українська влада продовжує думати про пенсіонерів. Так, у деяких випадках доплати виходять зовсім мізерними, оскільки перерахунки та індексація робляться індивідуально.