ПриватБанк оголосив акцію, яка стартувала з 19 червня та закінчиться 13 серпня поточного року. Банк готовий виплатити переможцям величезну суму. Деталі акції опубліковано на сайті банку.

На сайті потрібно зареєструватися, вказавши лише номер мобільного телефону. Важливо, щоб це ваш фінансовий номер. Вже в акції беруть участь 27 664 українці.

Взяти в акції участь та виграти головний приз — 100 тис. грн на туристичну поїздку можуть клієнти ПриватБанку, які мають на руках банківську картку Mastercard у NFC-гаманцях Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay.

Скандал в ПриватБанке. Фото: скриншот Youtube-видео

Умови участі в акції:

  • Зареєструйтесь на сайті;
  • Додайте картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця — Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay, якщо її ще не додано;
  • Здійсніть оплату 5 покупок на суму від 100 грн кожна.

Також у фінансовій установі поінформували клієнтів, що якщо раптом вони не мають карти Mastercard, можна відкрити Digital карту в додатку банку Приват 24. Це не займе багато часу, а також послуга безкоштовна.

Популярні статті зараз

Юлія Тимошенко: Парламент має негайно ліквідувати колізію в законі про мобілізацію

5 хвилин від Монако: де насолоджується життям Сергій Бубка, чия родина отримала підряди від "ДНР"

Хірургічна аномалія: у "королеви ботоксу" з неймовірно великими "активами" луснули груди

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Серед призів – 30 сертифікатів на паливо у мережі АЗС WOG, а головний приз – сертифікат на туристичну подорож на суму 100 тис. грн.

Також у ПриватБанку не вказали, які покупки підпадають під акцію, але уточнили, що грошові перекази між картками не враховуватимуться. Оплату потрібно провести лише з однієї картки.

Переможців визначатимуть за допомогою сервісу random.org серед усіх зареєстрованих учасників, які виконають усі умови акції на дату проведення розіграшу.

Перший етап акції триватиме до 16 липня поточного року, коли буде обрано 15 переможців, яким видадуть сертифікати на пальне.

Інші 15 сертифікатів буде розіграно між учасниками, які виконають умови акції під час другого етапу — з 17 липня по 13 серпня.

А сертифікат на поїздку на суму 100 тис. грн буде розіграно між учасниками першого та другого етапів акції.