Як відомо, в Україні вже багато років спостерігається дуже серйозна проблема – корупція. Через це міжнародні партнери вимагають якнайшвидше вирішити це питання. У зв'язку з тим, що відстежувати оборот готівки дуже важко, в Україні планують внести несподівану заборону.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «one»

Це все пов'язано з тим, що в нашій країні є чимало випадків із хабарами. Так, щоб вирішити проблеми, у нас у країні можна просто заплатити кругленьку суму та все нібито налагодитися. Дуже насторожує те, що ця практика є буквально у всіх сферах в Україні.

У зв'язку з тим, що Україна хоче відповідати європейським стандартам, корупцію потрібно викорінити раз і назавжди, але це дуже непросто. Справа в тому, що знищення корупції – головна вимога міжнародних партнерів України.

Деньги. Фото: Акценты

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Важливо зазначити, що українська влада хоче контролювати обіг грошей. Оскільки це важко робити при обороті готівки, то в Україні розглядають варіант із повною забороною на готівку. Наразі йдеться про те, що в обіг можуть вводити все більше електронних грошей та безготівкових розрахунків.

Заступник глави Офісу президента України Ростислав Шурма озвучив такий план на лондонській конференції Ukraine Recovery Conference.

"Ми обговорюємо. Я не можу сказати вам упевнено, що ми це зробимо. Ми це обговорюємо", – каже чиновник.

Варто визнати, що така ідея має чимало заперечень, оскільки тут уже йдеться про права людини. Тотальний контроль грошей громадян явно обмежує людей та їхнє право вибору.