Є інформація про те, що Кабінет Міністрів України 24 червня 2023 року ухвалив постанову «Про затвердження бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік». Також було додано те, що це рішення є збалансованим.

Цю інформацію надали на порталі новин «24tv»

У цій постанові йдеться про те, що цього року у ПФУ доходи становили 768,9 мільярдів гривень. З цієї суми 451,1 мільярда гривень - власні доходи, 27,7 мільярда гривень – кошти загальнообов'язкового державного соцстрахування, 249 мільярдів гривень – гроші держбуджету нашої країни, які виділені на пенсійну програму та соцстрахування.

Пенсионный фонд Украины. Фото: скриншот YouTube-видео

Крім цього, повідомляється, що із 768,9 мільярда гривень профінансовано 37,9 мільярда гривень на виплати пільг та субсидій на комунальні послуги.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

«Також уряд передбачив витрати бюджету ПФУ на пенсії та соціальні виплати у загальній сумі 768,9 мільярда гривень», - повідомляють у Пенсійному фонді України.

Якщо зважити на всі ці суми, то можна твердо сказати, що пенсії продовжать виплачувати так само як і субсидії та інша соціальна допомога.