Державний банк Ощад вкотре ввів у ступор своїх клієнтів. Справа в тому, що він списує кошти українців навіть з інших банківських карток.

Про це повідомляється на порталі «znaj.ua», посилаючись на повідомлення українців.

Житель України повідомив, що з карти його дружини було списано гроші Ощадбанком. Жінка щомісяця скидала невеликі суми на карту Ощада та використовувала її як накопичувальну. Проте, державний банк списав ці кошти нібито за сплату боргу.

Важливо відзначити, що це далеко не все, оскільки фінустанова забрала 14 000 гривень із картки Приватбанку.

ОщадБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Після такої події українець звернувся до сайту Мінфіну, щоб розібратися з проблемою та повідомити про такий поворот подій.

«У дружини кредитна карта Ощадбанку, яку вона використовувала як скарбничку – тобто раз на місяць переводила на неї невеликі суми грошей (від 400 до 2000 грн.). Тиждень тому з її Приватівської картки було зроблено списання майже 14 тисяч гривень (жодних повідомлень не було ), почали розбиратися — виявилося, що гроші переведені на картку «Сбербанку»», – каже обурений українець.

Як з'ясувалося, Ощадбанк вважав, що 30 тисяч гривень клієнтки на карті виявилися нібито боргом. Так, усі ці кошти були списані, а зараз на карті українки перебуває 13 тисяч гривень, які Ощад самостійно переказав із картки Приватбанку.

Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео

«Співробітник місцевого відділення на всі питання відповідає, що картку було отримано в Луганській області, нарахування боргу було зроблено нагорі, а він нічого не знає і нічого зробити не може, цитую: де отримували картку, там і розбирайтеся», - каже розлючений клієнт банку.

Скрин звернення українця