Як відомо, на території України військовим належать різноманітні компенсації. Зараз йтиметься про одну з них.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «telegraf»

Повідомляється, що військовим належить грошова компенсація або житлове приміщення. Про це йдеться у таких постановах: "Про затвердження Порядку забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей житловими приміщеннями" та "Про визначення розміру та надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання житлового приміщення".

Є такі категорії військових, які стоять на спеціальному обліку. Саме ці люди можуть отримати житло чи солідну грошову виплату. На компенсацію можна розраховувати, якщо військового звільнили в запас через стан здоров'я, у разі коли на час звільнення мають вислугу військової служби не менше 20 років, при звільненні у відставку та звільненні через скорочення або проведення інших організаційних заходів у разі неможливості їх використання на військовій службі залишаються на цьому обліку у військовій частині до отримання житла з державного житлового фонду або, за їх бажанням, грошової компенсації за належне їм отримання житлового приміщення.

Важливо повідомити, що у документі йдеться про компенсацію і іншим військовим українцям.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

"Осіб, звільнених з військової служби в запас за станом здоров'я або у разі, коли вони на час звільнення мають вислугу військової служби не менше 20 років, або у відставку, а також у зв'язку зі скороченням штатів або проведенням інших організаційних заходів у разі неможливості їх використання на військовій службі та членів їхніх сімей", – пояснюється у повідомленні.