Перший заступник голови Національного банку Катерина Рожкова зробила дуже важливу та досить несподівану заяву. За її словами, Україна готова повністю відмовитися від готівки. Важливо відзначити, що такої практики немає в жодній країні світу.

Катерина Рожкова стверджує, що банківська система України готова до такого повороту подій, оскільки буквально по всій країні можна робити переказ коштів або здійснювати платежі через вбудований у телефон касовий апарат.

Заступник голови Нацбанку акцентувала увагу на тому, що вона не знає жодної країни, де було б запроваджено такі правила. Так, готівка є буквально у всіх країнах світу. До того ж це явно викличе негативний вплив у людей.

Деньги. Фото: Акценты

Вона також вважає, що в Україні вже мають робити так, щоб безготівкових розрахунків було якнайбільше, а це натякає на певні висновки. Ще Рожкова поки що не знає, як зробити так, щоб в Україні взагалі не було в обігу готівки.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Показати ще

Так, це все говорить про те, що в нашій країні не лише хочуть заборонити готівку, а й готові до цього. Такий поворот подій може статися саме в Україні, і наша країна стане першою у світі, якщо буде введено ці правила.

Готовьте деньги. Новые тарифы уже действуют. Фото: скриншот YouTube-видео.

Заступник глави Канцелярії Президента України Ростислав Шурма запевняє, що ці обмеження начебто зможуть усунути 95% корупції в Україні. Це все говорить про тотальний контроль та обмеження права вибору.