Українцям повідомили, що ті люди, які зазнали поранень через ракетний терор росіян 27 червня, а також родичі тих людей, які загинули через теракт, отримають грошову допомогу. Ця фінансова виплата можлива завдяки Максиму Юхимову та Благодійному фонду «Наш Краматорськ».

Відповідну інформацію опублікували на порталі новин «donbas24»

Важливо повідомити, щоб отримати цю фінансову допомогу будуть потрібні такі документи: паспорт, ІПН, реквізити банківської картки, довідка з лікарні про поранення або свідоцтво про смерть.

Паспорт гражданина Украины. Фото: скриншот YouTube-видео.

Після того, як людина збере необхідні документи, їй потрібно буде звернутись на адресу: вул. Миколи Леонтовича, 8 (колишня вулиця Марата). Прийом відбувається від 29.06.2023 до 08.07.2023 з 10.00 до 16.00, субота та неділя – вихідний. Щоб отримати детальну інформацію, можна звернутися за телефоном: (050) 192 54 63.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

Показати ще

Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, є відомості про те, що в Краматорську можна отримати й інші грошові виплати: разову грошову допомогу особам, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру під час воєнного стану, також людям, яким пошкодили житло або воно було зруйноване через агресію РФ та гроші для рідних загиблих військових, членів добровольчих формувань, цивільних осіб за період дії воєнного стану.