Українцям повідомили, що у нас у країні з 1 липня 2023 року зростуть тарифи на холодну воду. Для 34 підприємств та для водоканалів великих міст подорожчання становитиме більш ніж на 30%.

«В Україні з 1 липня збільшуються тарифи на холодну воду на ~32% для 34 підприємств, зокрема для водоканалів багатьох великих міст, – НКРЕКП. У Києві тариф виросте на 10,75 грн (з ПДВ) – до 41,14 грн за кубометр. У Херсонській, Харківській та Миколаївських областях – без змін», - попереджають українців.

Скрін посту з Telegram

Варто зазначити, що жителі нашої країни не пройшли повз таку новину. Українці не стали мовчати і вирушили до розділу з коментарями, щоби висловити свою думку.

Тарифы на воду. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

«Це вже п*здець якийсь», «Тільки так ми "виграємо війну" - коли зробимо своє населення жебракам», «Чого і варто було чекати У держави немає грошей на компенсації, зараз зростання тарифів не зможуть стримувати. Найгірше те, що здорожчання не лише для населення, а й для бізнесу. Відповідно відчуємо це на всіх товарах і послугах((», «З підняттям цін - з/п працівників хоч ростуть? Або ростуть поверхи будинків олігархів за кордоном...»), - пишуть розлючені українці.

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців

Крім цього, є і карта, на якій зазначено, які ціни на воду можуть бути у різних регіонах.

Нові тарифи на воду в Україні у 2023 році