У зв'язку з тим, що на території України триває повномасштабна війна, деяким українцям з різних категорій належать різноманітні виплати. Зараз йтиметься про військових, яким належить фінансова допомога від держави.

Про це повідомляється на порталі новин «telegraf»

На грошову допомогу можуть розраховувати військові лікування різних хвороб. Також на виплати та до пенсій можуть розраховувати бійці з інвалідністю.

У ВРУ заявили, що військові українці отримуватимуть виплати від 40% до 100% сум грошового забезпечення.

Також повідомляється, які є пенсійні виплати для людей з інвалідністю через війну: 1 групи – 100% сум грошового забезпечення, 2 групи – 80%, 3 групи – 60%.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Показати ще

Получение выплаты для ветеранов войны в Украине

Однак це далеко не все, тому що виплати належать й іншим людям з інвалідністю: 1 групи – 70% сум грошового забезпечення, 2 групи – 60%, 3 групи – 40%.

Важливо повідомити, що мінімальні грошові виплати безпосередньо залежать від складу строкової служби: для військових серед осіб сержантського та старшинського складу строкової служби у розмірі 110% вищезазначених сум, серед військових (крім строковиків) рядового, сержантського та старшинського складу – 120%, серед осіб офіцер складу - 130%.

Також є відомості про те, що мінімальні виплати пенсій для бійців з інвалідністю та надбавками будуть такими: для 1 групи – 13 604,50 гривні, 2 групи – 10 988,25 гривні, 3 групи – 7534,80 гривні.