Мільйони українців були переміщені та зіткнулися з труднощами під час пошуку роботи за кордоном. Тим не менш, фінансова допомога доступна для їхньої підтримки. Ось п'ять країн, які пропонують найвищі виплати українським біженцям:

Німеччина:

Німеччина прийняла українських біженців і збільшила обсяг фінансової підтримки, що надається. Дорослі одержують 451 євро, а батьки-одиначки мають право на 502 євро. Виплати на дітей становлять: 318 євро для дітей віком до 5 років, 348 євро для дітей віком 6-13 років та 420 євро для дітей віком 14-17 років. Громадяни України, які не змогли знайти роботу, також можуть претендувати на отримання допомоги з безробіття.

Чеська Республіка:

У Чехії українські біженці одержують щомісячну матеріальну допомогу у розмірі 5000 крон протягом перших шести місяців. Після цього виплати становлять 3320 крон для дітей та 4620 крон для дорослих.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Пенсіонерів чекає два підвищення пенсій: тисяча у червні та доплати у серпні

Українцям блокують рахунки за будь-які борги, вже надходять скарги: "Є волонтерські кошти"

Показати ще

Об'єднане Королівство:

Оскільки Великобританія не входить до Європейського Союзу, для в'їзду українським біженцям потрібна віза. Це можна отримати за програмою «Дома для України» або якщо вони мають близького родича, який є резидентом або громадянином країни. Фінансова підтримка у Великій Британії включає одноразові виплати у розмірі 200 фунтів стерлінгів, а також наступні щомісячні допомоги: 290 фунтів стерлінгів для дітей, 265,31 фунтів стерлінгів для дорослих до 25 років і 334,92 фунтів до 25 років.

Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.

Франція:

У Франції фінансова допомога українським біженцям розраховується щодня. Самотні люди отримують 6,8 євро на день, а сім'ї із двох осіб можуть претендувати на 10,2 євро на день. Сім'ї із трьох осіб отримують 13,60 євро на день, а сім'ї із чотирьох осіб — 17 євро на день. Крім того, особи, які не користуються соціальним житлом, отримують додатково 7,4 євро на день на людину.

Бельгія:

Фінансова допомога у Бельгії надається виключно українським біженцям, які орендують власне житло. Ті, хто користується соціальним житлом, не мають права на таку допомогу. Фінансова підтримка у Бельгії така: діти отримують 150-220 євро (залежно від віку), а самотня сім'я може отримати до 1537 євро. Неодружені особи віком від 18 років мають право на 1 139,97 євро, а одружені без дітей – 758,64 євро на особу.

Важливо зазначити, що ці програми фінансової допомоги спрямовані на підтримку українських біженців під час їхнього переміщення та переходу, надаючи їм певну стабільність та допомогу, коли вони відновлюють своє життя у зарубіжних країнах.