В Україні нещодавно було запроваджено спрощені процедури отримання фінансових субсидій, але існують жорсткіші умови, які призводять до позбавлення певних осіб права на отримання такої допомоги. Для забезпечення справедливого розподілу субсидій було введено декілька різних критеріїв, яким необхідно відповідати, щоб успішно претендувати на участь у програмах субсидування.

Дану інформацію розмістили на сайті «budport»

Одним із ключових факторів, що впливають на отримання права, є розмір житлового району. У субсидії буде відмовлено, якщо розмір квартири перевищує 130 квадратних метрів або якщо загальна площа будинку перевищує 230 квадратних метрів. Крім того, якщо хтось із членів домогосподарства здійснив покупку на суму понад 50 000 гривень протягом попереднього року, він буде позбавлений права на підтримку оплати комунальних послуг.

Фінансові міркування також відіграють важливу роль. У субсидії буде відмовлено, якщо у когось із членів сім'ї на депозитному рахунку буде понад 100 000 гривень або якщо вони володіють облігаціями внутрішньої державної позики, сукупна вартість яких перевищує 100 000 гривень.

Готовьте деньги. Новые тарифы уже действуют. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Враховується також діяльність із обміну валюти. Фізичні особи, які набудуть валюти на суму, еквівалентну 50 000 гривень протягом попередніх 12 місяців, будуть позбавлені права на отримання субсидії. Також враховується володіння автомобілем, при цьому субсидії не надаються транспортним засобам, яким менше п'яти років. Однак інші види транспорту, такі як скутери, причепи та велосипеди, не враховуються.

Крім того, право на отримання субсидії можуть вплинути конкретні фінансові та трудові обставини. Сім'ї, в яких є хоча б один дорослий член, який не отримує освіти, офіційно не працює і не має статусу безробітного, не зможуть скористатися субсидіями. Те саме стосується випадків, коли член сім'ї працює, але отримує заробітну плату нижче мінімальної заробітної плати.

У випадках, коли у сім'ї за три місяці і більше накопичилася заборгованість із комунальних платежів на суму, що перевищує 680 гривень, у субсидії буде відмовлено. Однак, якщо борг є предметом спору в суді або якщо боржник уклав угоду про реструктуризацію боргу, все ще може існувати можливість отримання субсидії.