Всі жителі України чудово знають, що після закінчення літнього періоду починається сезон опалення. Це дуже актуальна тема, оскільки українці чудово розуміють, що ворог продовжуватиме бомбардувати Україну, щоб знищувати критичну інфраструктуру. Однак це не єдина проблема, оскільки тарифи на комуналку почали зростати. Так, зараз йтиметься про ціни на газ цієї осені та взимку.

Насамперед варто зазначити, що українцям не варто переживати щодо нових тарифів на газ. Так, на території нашої держави ціни на блакитне паливо не змінюватимуться ще цілий сезон.

Тарифы на газ. Фото: скриншот YouTube

Олексій Чернишов, який є шефом "Нафтогазу", звернувся до українців, які споживають газ. За його словами, українці можуть не переживати щодо цін на газ, оскільки весь майбутній опалювальний сезон ціни на газ залишаться незмінними.

Однак це далеко не все, оскільки міністр енергетики України Герман Галущенко стверджує, що ціни на електроенергію також не зростатимуть під час опалювального сезону. Він упевнений, що якщо тарифи на світло піднімуть ще раз, це буде дуже важко для жителів нашої країни. Також він сказав, що тариф залишиться таким самим, як і зараз до 31 грудня цього року.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Показати ще

Тарифы на электроэнергию в Украине

«На сьогоднішній день планів чергового перегляду ми не маємо», – каже фахівець.