Деякі особи мають право на отримання житлових субсидій на оплату комунальних послуг. Однак для подання заяви необхідно зібрати всі необхідні документи, зокрема додаткові. Пенсійний фонд України надав інформацію про документи, необхідні для затвердження субсидії.

Для оформлення допомоги фізичні особи мають подати заяву та декларацію за встановленими формами. Залежно від обставин, можуть бути запитані додаткові документи. Наприклад, якщо заявник проживає в орендованому житлі, може знадобитися копія договору оренди житла. У випадках, пов'язаних із боргами, також може бути запитана копія угоди про реструктуризацію боргу.

Субсидия в Украине

Крім того, заявників можуть попросити надати інші відповідні документи на підтримку оцінки їхньої заявки на отримання субсидії. Наприклад, одним із таких документів може бути доказ відсутності проживання за зареєстрованим чи задекларованим місцем проживання, наприклад, довідка чи довідка про проживання без реєстрації або довідка про те, що вони є внутрішньо переміщеними особами.

Важливо зазначити, що особи, які звертаються за субсидією, мають надати український паспорт або тимчасове свідоцтво про громадянство України, якщо вони є іноземцями, які звертаються за допомогою.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Показати ще

Субсидии в Украине

Є кілька способів подати необхідні документи для подання заявки на субсидію. Заявники можуть особисто відвідати обраний сервісний центр Пенсійного фонду України, уповноважену посадову особу місцевого виконавчого органу чи центри, що надають адміністративні послуги. Як альтернативу заяви можна надіслати поштою до відповідного органу Фонду або подати онлайн через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, мобільний додаток Пенсійного фонду або портал «Дія».