Пенсійний фонд України (ПФУ) надав інформацію про середню пенсію пенсіонерів, що працюють. Статистичні дані на 1 липня 2023 року, опубліковані ПФУ, показують, що середній розмір пенсії пенсіонерів, що працюють, становить 5 563,34 гривні. Ця сума на 251,9 гривні вища за загальну середню пенсію по Україні, яка наразі становить 5 311,44 гривні.

Відповідну публікацію розмістили на сайті "hvylya", посилаючись на дані ПФУ.

Примітно, що середня пенсія пенсіонерів, що працюють, з квітня поточного року збільшилася на 150,78 гривень, починаючи з 5 462,22 гривень. Після останнього перерахунку середній показник пенсійних виплат збільшився на 73 гривні.

Пенсия. Фото: скриншот YouTube-видео

Нині в Україні налічується 10,5 млн пенсіонерів, причому понад чверть із них, приблизно 2,7 млн ​​осіб, продовжують працювати.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

У відповідних новинах було прийнято важливе рішення щодо обов'язкової ідентифікації пенсіонерів, наголосивши на необхідності проходження особами процесу ідентифікації.

Крім цього, є інформація про те, що 30% всіх українців пенсійного віку отримують до 3 тисяч гривень. Проте колишні судді вкотре отримали підвищення пенсійних виплат, і тепер їхня пенсія становить майже 100 тисяч гривень щомісяця.