В Україні, незважаючи на воєнний стан, своєчасно здійснюються пенсійні виплати пенсіонерам, проводяться планові розрахунки на 2023 рік. Як повідомляло «Про пенсії», у липні відбулося чергове підвищення пенсій, внаслідок чого деякі пенсіонери отримали додатково 1450 гривень.

Цю інформацію розмістили на порталі "ukranews"

Середня надбавка за липень становить 1 020,71 гривні, а всього перерахунок пенсій було здійснено 19 419 пенсіонерам. Серед різних категорій найбільший середній приріст спостерігався в осіб, яким призначено пенсії відповідно до Закону "Про статус народного депутата України", їх пенсії збільшились у середньому на 1450,98 грн.

Деньги. Фото: Акценты

За ними йдуть державні службовці із середнім збільшенням 1046,70 гривень на 16 989 осіб. Пенсії, призначені відповідно до Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування», збільшились у середньому на 634,89 гривні на 1 574 отримувача.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Показати ще

Найменшу доплату отримали 197 громадян, які отримували пенсію відповідно до закону «Про наукову та науково-технічну діяльність», за середнього збільшення 422,51 грн.

пенсіонери

Загалом, ці коригування спрямовані на збільшення фінансової підтримки пенсіонерів та забезпечення їхнього благополуччя у ці важкі часи. Так, навіть не дивлячись на війну в країні, українські пенсіонери продовжують отримувати соціальні виплати, а ВПО також можуть розраховувати на допомогу від держави.