У зв'язку з повінню, спричиненою підривом греблі Каховської ГЕС, надається матеріальна допомога постраждалим жителям Херсонської та Миколаївської областей України. Кожен член сім'ї може отримати одноразову виплату у розмірі 5 тисяч гривень. Додатково фізичні особи можуть звернутися за допомогою до Міжнародної організації ООН з міграції, яка може надати додаткову суму у розмірі 6,6 тисяч гривень.

Цю інформацію розмістили на сайті новин "novyny.live"

Для звернення за матеріальною допомогою мешканці мають звернутися до місцевої адміністрації за місцем проживання до 31 серпня. Необхідні документи включають документ, що засвідчує особу, ідентифікаційний код та свідоцтво про народження дитини, якщо є. Платежі можна отримати у відділенні ПАТ «Укрпошта», як зазначено у повідомленні.

Деньги Фото: YouTube

Важливо зазначити, що список отримувачів допомоги у розмірі п'яти тисяч гривень розширився. Раніше особи, які отримують житлову допомогу для внутрішньо переміщених осіб, виключалися, але це обмеження було знято, що дозволило більшій кількості людей отримати доступ до фінансової підтримки.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Показати ще

Так, це не може відшкодувати всю ту жахливу шкоду, яка сталася через терор окупантів. Проте українська влада намагається допомагати мешканцям нашої країни.