Згідно з інформацією, наданою виданням «hvylya», індексація пенсій у липні 2023 року в Україні призвела до різних підвищень для різних груп населення.

Є короткий виклад цього середнього збільшення:

Пенсіонери в середньому отримали збільшення 1020 грн. Проте ця індексація торкнулася не всіх пенсіонерів, оскільки її було перераховано на 19 тисяч осіб.

Згідно із Законом «Про статус народних депутатів України» найбільшу середню надбавку отримали народні депутати. Виплати понад 650 чиновників збільшились у середньому на 1450 гривень.

У липні під індексацію потрапило близько 17 тисяч державних службовців, які отримають збільшення в середньому на 1 046 грн.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Показати ще

Пенсия в Украине

Близько півтори тисячі осіб, які отримують надбавки відповідно до Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування», отримали збільшення в середньому на 635 грн.

Майже 200 фізичних осіб, які отримують виплати згідно із Законом «Про наукову та науково-технічну діяльність», отримали середню надбавку у 422 грн.

Зверніть увагу, що ці цифри є середніми і можуть змінюватись в залежності від конкретного випадку. Конкретна сума збільшення кожної людини залежить від різних чинників, включаючи їхню попередню пенсію чи розмір виплати.