У результаті, ті, хто не пройде верифікацію, ризикують залишитися без виплат. Про це йдеться у повідомленні "Ощадбанку".

Внутрішньо переміщеним особам необхідно проходити фізичну ідентифікацію у будь-якому відділі Ощадбанку кожні шість місяців.

ОщадБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Фізична ідентифікація відбувається у три етапи:

  • особисте звернення пенсіонера або отримувача соціальної допомоги до будь-якого відділення Ощадбанку. При собі слід мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу, та основну платіжну картку;
  • пред'явлення працівнику Ощадбанку одночасно основної платіжної картки або основного ЕПП та паспорта чи іншого документа, що засвідчує особу.
  • проведення пенсіонером або одержувачем соціальної допомоги операції отримання готівки або перегляду залишку коштів на рахунку через касовий POS-термінал (тобто виконання операції, яка передбачає введення особою ПІН-коду) або встановлення/зміни ПІН-коду з використанням основної платіжної картки або основного ЕПП .

Якщо не пройти такої перевірки, банк призупинить виплату пенсій. "Наголошуємо, що питання припинення чи продовження нарахування пенсійних чи інших соціальних виплат на карткові рахунки внутрішньо переміщених осіб належать до компетенції відповідних державних органів, які здійснюють відповідні соціальні виплати", – наголошують у банках.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

5 хвилин від Монако: де насолоджується життям Сергій Бубка, чия родина отримала підряди від "ДНР"

Все піде під укіс: чому спільне зберігання картоплі та цибулі – найгрубіша помилка

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще