За повідомленнями «Хвиля» та «Судово-юридичної газети», від деяких українців вимагатимуть повернути 6500 гривень «єПідтримка», оскільки вони отримали його незаконним шляхом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «Хвиля»

У Мінекономіки надано оновлений список працівників підвідомчих Міністерству освіти і культури установ, які отримали допомогу незаконним шляхом за результатами пріоритетної перевірки держплатежів, проведеної Мінфіном.

Ці особи зобов'язані терміново та в повному обсязі повернути суму у розмірі 6500 гривень, а Мінекономіки попереджає, що у разі неповернення коштів вживе заходів у судовому порядку. Точних причин незаконного отримання підтримки у звітах не уточнюються.

Скріншот термінової заяви

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Показати ще

Варто зазначити, що це досить серйозна і несподівана заява. Так, частині українців доведеться повернути гроші, щоби не мати проблем із законом.

Потрібно наголосити на тому, що це зачепить масу людей, які можуть подумати про несправедливість і не тільки.